Societat 28/01/2022

L'EMT només ha recuperat el 50% dels passatgers que tenia abans de la pandèmia

El 2021 un total de 26,8 milions de persones van viatjar en els busos de l'Empresa Municipal de Transports de Palma

ARA Balears
1 min
Autobús de la EMT

L'EMT continua recuperant passatgers, però encara es troba molt lluny de les xifres registrades abans de la pandèmia. Segons ha explicat aquest divendres el batle de Palma, José Hila, durant el 2021 un total de 26,8 milions de persones van viatjar en els busos de l'Empresa Municipal de Transports de Palma, 5,5 milions més que el 2021, però encara un 50% per sota de les dades que es recolliren el 2019 quan hi van viatjar un total de 43,2 milions de passatgers.

Durant la roda de premsa el batle de Palma ha recordat que el gran descens registrat els darrers anys és com a conseqüència de la pandèmia i no per causes provocades pel servei i ha celebrat que el darrer any s'hagi registrat un increment del 25,23% amb relació al 2020, època en què es registrà la major caiguda de passatgers de la història de l'entitat.

En aquest sentit, Hila ha remarcat que són conscients que "encara queda molta feina per fer". A més, el batle també ha defensat que la recuperació del turisme suposarà també un impuls per a l'empresa de transport públic de Palma. Durant la roda de premsa ha explicat, també, que, tot i que les xifres de passatgers estan molt lluny de les d'abans de la pandèmia, pel que fa al nombre de treballadors de l'EMT ja s'ha recuperat "la normalitat" i tenim el mateix nombre d'assalariats que abans que comencés la crisi sanitària.

stats