Societat 31/10/2022

L'EMT inicia les tasques de senyalització de la primera línia transversal de Palma

La línia 40 connectarà l'Eixample des del Palau de Congressos fins a la plaça Progrés en un recorregut de 20 aturades

2 min
Un bus de l'EMT

PalmaL'EMT inicia aquest dilluns les tasques de senyalització de la nova línia Eixample-Transversal (L40), que connectarà la segona corona de l'Eixample de Palma des del Palau de Congressos i fins a la plaça del Progrés en un recorregut de 20 aturades. Aquesta nova línia es posarà en marxa a mitjan novembre i tindrà una freqüència de 20 minuts. La nova línia connectarà els corredors de més freqüència i permetrà que uns 128.609 habitants de Palma tinguin una aturada a menys de 300 metres a peu.

"Aquesta línia connecta diferents barris densament poblats de la Ciutat, que aglutinen més de 120.000 persones que hi viuen, amb dues zones d'intercanvi i una dotzena de línies radials que tenen el seu traçat cap al centre", ha declarat el tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau. "Feia molt de temps que les associacions veïnals reclamaven una línia que no fos radial per no haver d'entrar al centre per anar d'una barriada a una altra", ha afegit.

L'EMT crea la primera línea Eixample-Transversal  que connectarà Palau de Congressos i plaça Progrés.

Les aturades que tindrà la nova línia seran les següents:

  • Sentit Palau de Congressos: plaça del Progrés, carrer de Caro, passeig Mallorca, carrer de Miquel dels Sants Oliver, carrer d'Andreu Torrens, carrer d'Anselm Turmeda, carrer de Joan Massanet i Moragues, carrer de Francesc Fiol i Joan, carrer de Guillem Colom, avinguda de Gaspar Bennazar, carrer de Jacint Verdaguer, carrer de Gabriel Maura, carrer de Nicolau de Pacs, plaça de les Columnes, carrer de Francesc Manuel de los Herreros, plaça de Pere Garau, carrer de Capità Vila, carrer de Manuel Azaña, avinguda de Mèxic, carrer de Ciutat de Querétaro i Felicià Fuster.
  • Sentit plaça del Progrés: carrer de Felicià Fuster, carrer de Manuel Azaña, carrer de Pi i Margall, carrer de Gabriel Llabrés, plaça de Pere Garau, carrer de l'Arquebisbe Aspàreg, plaça de Miquel Dolç, carrer de Josep Darder, carrer de Jaume Balmes, plaça d'Alexander Fleming, carrer de Rosselló i Cazador, carrer d'Ausiàs March, costa de les Germanetes, carrer d'Andreu Torrens, carrer de la Balanguera, avinguda de l'Argentina, carrer del Comte de Barcelona i plaça del Progrés.
stats