Societat 09/02/2022

L'autor del vídeo viral d'uns policies durant el confinament haurà de pagar 12.000 euros als agents

També se li ha imposat una multa de sis euros diaris durant els pròxims 14 mesos

ARA Balears
1 min
L'autor del vídeo, aquest dilluns al Jutjat Penal número 6 de Palma.

PalmaLa justícia ha condemnat l'autor del vídeo viral d'uns policies durant el confinament a pagar una multa de 12.000, 3.000 euros a cada un dels agents que sortien al vídeo que va gravar i va difondre a través de WhatsApp. A més, també haurà de pagar una multa de sis euros cada dia durant els pròxims 14 mesos.

Segons ha informat Europa Press, l'home ha estat condemnat per un delicte de calúmnies, mentre que ha estat absolt dels delictes de desobediència, injúries i contra la intimitat.

Cal recordar que durant el judici l'acusat va defensar que no varen donar permís als agents per entrar al pis, però va reconèixer que s'havia saltat les restriccions sanitàries per anar a casa del seu amic a celebrar la festa del seu aniversari. Cal remarcar que segons la seva versió, els agents entraren a les habitacions i varen regirar la casa sencera –armaris, calaixos...– i quan varen veure que els agents no se n'anaven de casa varen començar a gravar-los i un dels policies va començar a provocar.

Els agents, en canvi, van defensar que el propietari de l'habitatge els donà permís per entrar-hi i que va ser el jove que vivia en aquell pis qui va obrir la porta on els assistents a la festa estaven amagats. A més, també asseguren que quan el propietari de la casa els va demanar que se n'anassin ho varen fer immediatament i que no varen escorcollar exhaustivament la casa com denuncia l'acusat.

Finalment, el jutjat Penal número 6 de Palma ha condemnat el jove pel delicte de calúmnies, però ha retirat la resta d'acusacions.

stats