Societat 22/03/2021

L'Audiència Provincial decreta dos anys de presó a l'home del manteniment de l'església d'Alaior per abusar d'un menor

També haurà d'indemnitzar amb 1.000 euros la família del jove

Iván Martín
1 min
Els fets van succeir a l'interior de l'església de Santa Eulàlia d'Alaior.

MaóL'Audiència Provincial ha condemnat a dos anys de presó a l'home que duia a terme les tasques de manteniment de l'església de Santa Eulàlia d'Alaior i que abusà sexualment a un menor de 12 anys.

Els fets van succeir el mes d'agost del 2017, quan l'assetjador demanà a dos nins de 12 anys que entrassin amb ell a l'interior del temple per a moure uns bancs. El condemnat aprofità que un dels menors tenia els calçons tacats de calç per a oferir-se per a netejar la roba i aprofità per a tocar els seus genitals. La víctima el va separar i varen fugir de l'església per a explicar al pare d'un d'ells el que acabava de succeir.

La sentència considera provat l'abús i l'home haurà d'indemnitzar amb 1.000 euros la família del jove, que ara té 16 anys. A més, el tribunal inhabilitat l'home durant cinc anys per a treballar en feines que comportin contacte amb menors. La sentència també rebutjà la petició d'absolució del ministeri fiscal, que estimà que els fets no eren constitutius de delicte. El tribunal considera que no ha quedat provat que l'home hagués abusat de l'altre menor.

stats