Societat 18/03/2022

L'aparcament de les Avingudes de Palma estrena un mural que ret homenatge a la cultura, la gastronomia i la mar de Mallorca

L'obra, que fa més de 100 metres, és de l'artista urbà Soma

ARA Balears
1 min
El mural està situat a ambdós costats de la rampa de sortida de l'aparcament.

PalmaL'aparcament de les Avingudes de Palma ha estrenat aquest divendres un mural de l'artista urbà Soma (Marc Peris). Cort ha explicat que l'obra, que fa més de 100 metres, està situada a ambdós costats de la rampa de sortida de l'aparcament.

L'Ajuntament ha recordat que a altres espais com l'aparcament del Comtat del Rosselló o l'aparcament del Marquès de la Sènia s'han fet murals d'art urbà de reconeguts artistes que aporten "color i contribueixen a embellir la instal·lació". El batle de Palma, José Hila, juntament amb Soma; el tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, i la directora general de l'àrea, Irene Nombela, han visitat aquest divendres dematí la instal·lació.

Una de les parts del mural.

Soma ha declarat "volia fer una declaració d'amor per Mallorca. Inventar imatges que es connectassin amb allò que suposa l'illa a la meva imaginació i fer un exercici d'optimisme i regalar una alenada de creativitat".

Per part seva, Hila ha subratllat la importància de l'art urbà per embellir racons de la ciutat. "Ens permet recuperar racons de Palma com l'amfiteatre del parc de la Riera. És una feina constant d'anar millorant la ciutat i tenir més presència de l'art al carrer", ha dit el batle de Palma.

stats