Societat 17/03/2022

L'Ajuntament de Palma renova el Pacte per la inclusió social amb EAPN

L'objectiu és millorar la vida de les persones en situació o en risc de pobresa i enfortir el treball de les entitats

ARA Balears
1 min
L'acord s'ha firmat aquest dijous a Cort.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha renovat aquest dijous el Pacte per la inclusió social amb l'organització EAPN-Illes Balears que durarà fins al final de l'actual mandat. Cort ha assenyalat que l'objectiu és millorar les condicions de vida de les persones en situació o en risc de pobresa o exclusió social, així com enfortir el treball de les entitats socials.

El batle de Palma, José Hila, ha destacat que "mantenir els compromisos, governi qui governi, dona estabilitat" a les entitats, i més ara que hi ha "una situació de crisi" amb col·lectius vulnerables. "Aquest acte també és un reconeixement a les entitats que formen part d'EAPN-Illes Balears, que és una xarxa molt potent", ha subratllat Hila.

Per part seva, en representació d'EAPN, Xavier Torrens ha lamentat que s'hagi passat "d'un context de crisi per la pandèmia a un altre context per la guerra a Ucraïna", els quals afecten "les persones més vulnerables i els mateixos col·lectius de sempre". En aquest sentit, ha manifestat que "volem una ciutat més justa, solidària i que no deixi ningú enrere".

El Consistori ha explicat que es crearà una Comissió del Pacte, formada per un o més representants de les parts que l'han signat i que, a més de vetlar pel compliment de les línies d'actuació, farà un Pla d'acció per dur a terme les mesures que s'han previst.

stats