Maternitat

Kim Kardashian trenca el silenci sobre com l'està afectant criar els seus fills amb Kanye West

Des que el raper va començar a atacar la comunitat jueva, la mare dels seus quatre fills no havia parlat de l'impacte que això té en els infants

2 min
Kim Kardashian i Kanye West

BarcelonaLa influencer i empresària nord-americana Kim Kardashian assegura que la "criança compartida" dels seus quatre fills amb el raper Kanye West, del qual està divorciada, "és endimoniadament difícil". En un podcast en què la celebritat és entrevistada per la rapera Angie Martínez, disponible a la cadena CNN, Kardashian parla per primera vegada després del divorci de qui va ser el seu marit, que els darrers temps s'ha convertit en una de les persones més polèmiques del show business per les seves declaracions respecte als jueus i el suport al supremacisme blanc.

Kardashian descriu com fa tot el possible per educar els seus quatre fills petits amb West, que ha canviat de nom recentment i ara es fa dir Ye. “Vaig tenir el millor pare del món [mort el 2003], tinc els millors records i la millor experiència i això és tot el que vull per als meus fills”, diu Kardashian entre llàgrimes. “Això és el que voldria per a ells”, insisteix la celebritat més seguida d'internet.

Tot i que no aborda específicament els recents comentaris antisemites fets per Ye, Kardashian explica a Martínez que protegeix els seus fills tan bé com pot de la cobertura mediàtica. Ha afegit que tracta que els seus fills "no estiguin al corrent del comportament recent de West, i per això limita l'accés a la televisió, les xarxes socials i parla amb els professors". “Si no coneixen les coses de què es parlen o el que passa al món, per què jo els hauria de transmetre aquesta energia? Són assumptes només per als adults, que ells no estan preparats per gestionar”, assenyala Kardashian.

Reincident en l'antisemitisme

El raper Kanye West s'ha vist involucrat en diverses polèmiques els últims mesos pels seus comentaris antisemites. Aquest desembre el seu compte de Twitter va ser cancel·lat pel propietari de la xarxa, Elon Musk, després que el raper publiqués una imatge en el seu perfil del que semblava una esvàstica fusionada amb una estrella de David. La suspensió es va produir després que West lloés Adolf Hitler en una entrevista publicada al blog d'extrema dreta Infowars, en què va negar l'existència de l'Holocaust i va fer comentaris antisemites.

“Un dia els meus fills m'agrairan haver-me assegut aquí i no haver apallissat el seu pare”, argumenta Kardashian. “M'ho agrairan i respondré en privat a qualsevol cosa que vulguin saber. Ja no em correspon ficar-me en aquestes coses”, explica. Sobre tot això afegeix que està "al costat de la comunitat jueva" i demana que "la terrible violència i la retòrica d'odi cap a aquest col·lectiu acabin immediatament".

Kardashian i West van assolir un acord de divorci pel qual el segon pagarà a la primera 200.000 dòlars al mes en concepte de manutenció per als fills i compartiran la custòdia dels quatre infants que van tenir quan eren parella. Són pares de North West, nascut el 2013; Saint West, nascuda el 2015; Chicago West, nascuda el 2018, i Psalm West, nascut el 2019. El febrer del 2021, Kardashian va sol·licitar formalment el divorci al raper després de més de 6 anys de matrimoni en què es van convertir en una de les parelles més mediàtiques del segle.

stats