Tribunals
Societat 15/06/2023

Un jutjat anul·la un dels exàmens de les oposicions a la Policia Local de Palma de 2020

La sentència, contra la qual encara es pot recórrer, deixa sense efecte la prova de desenvolupament

ARA Balears
1 min
Prop de 500 persones presenten a les oposicions de Policia Local.

PalmaEl jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Palma ha anul·lat la tercera prova de les oposicions per cobrir 101 places de Policia Local a Palma que es van fer el 2020. Segons ha informat Europa Press, la sentència, contra la qual encara es pot recórrer, declara la nul·litat i deixa sense efecte l'examen, la prova de desenvolupament, així com tots els actes administratius coetanis i posteriors que hagin tingut lloc en el procediment selectiu.

La jutgessa, d'aquesta manera, en sentència dictada el passat 25 d'abril, ha acceptat el recurs de tres aspirants que havien qüestionat la manera com s'havia qualificat aquesta part de la prova. Els demandants van al·legar que després de l'examen el juny de 2020, al juliol, el Tribunal Qualificador va determinar diferent valoració per a cadascun dels epígrafs del tema a desenvolupar en la prova de referència.

"Resulta rellevant el coneixement de la puntuació que pot atribuir-se a cadascun dels epígrafs, perquè de no tenir cap informació, el lògic és pensar que cadascun d'aquests epígrafs són de similar importància", recull la jutgessa. La sentència creu així que, en cas de tenir aquella informació, els aspirants podrien haver incidit més en aquells ítems que millor s'anaven a puntuar.

stats