Sant Antoni
Societat 16/01/2023

Els joves de Manacor esclaten amb els goigs

El rector dels Dolors s’excusa amb el pla de seguretat per justificar que 300 persones no entrin a l’església

1 min
Els joves omplen l'església

Manacor"Volem expressar que estam trists perquè hi ha hagut persones que no han pogut entrar a la parròquia", ha manifestat el rector de Nostra Senyora dels Dolors de Manacor, Antoni Amorós, tan bon punt la Banda Municipal ha entrat a l’església. "Així ho hem fet saber al senyor batle. L’únic motiu és que el pla de seguretat així ho determina, i és així com ho hem de fer", ha afegit el rector després de demanar silenci diverses vegades als assistents, públic jove majoritàriament, que cridava “boti, boti, boti, artanenc qui no boti”. 

Als primers bancs de l’església hi havia les autoritats locals, insulars i autonòmiques en representació del PSOE, que han pogut escoltar com el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, deia als joves que “Sant Antoni no va ser sempre un home vell amb barba, sinó que també va tenir 18 anys”. El ciutadellenc ha apel·lat al sant perquè els joves fessin silenci.

“Va ser en aquella edat que sant Antoni va entrar dins l’església i va sentir l’evangeli”, ha manifestat Taltavull, a la qual cosa el jovent que omplia tots els bancs i passadissos ha respost amb contenció. Tanmateix, el moment àlgid ha arribat amb els goigs, quan la directora de la Banda de Música de Manacor, Antònia Bassa, ha abaixat els braços just al moment d’un cop sec de bombo, i el públic ha esclafit a cantar "Parapapatxín, parapapapatxín, parapapatxín… Sant Antoni Gloriós".

Celebració dels goigs
stats