Homofòbia
Societat 15/09/2023

Un jove denuncia una agressió LGTBfòbica a Sóller a través de les xarxes

L'encarregat d'un negoci del municipi es va referir a ells com a "marietes de merda" mentre compraven productes al forn

ARA Balears
1 min
Establiment on s'ha produït l'agressió

PalmaUn jove ha denunciat, a través de Twitter, que ha estat víctima d'una agressió LGTBfòbica a Sóller. Segons ha explicat, a través de la piulada, l'encarregat del forn de Sant Cristo d'aquest municipi s'ha referit a ells com a "marietes de merda".

La víctima de l'agressió ha explicat que l'atac verbal per part de l'encarregat ha estat sobtada i sense que ell tingués cap mena de conversa ni relació amb l'home. De fet, una de les treballadores que els atenia "molt amablement" quan l'home ha començat a referir-se a ell i un company com a "marietes de merda". De fet, en la piulada, Pau ha destacat que quan l'encarregat del local els ha insultat per la seva condició sexual, la mateixa treballadora s'ha avergonyit de l'actitud del seu cap.

Després de la denúncia a través de les xarxes socials, són molts els usuaris que els han donat suport per l'agressió rebuda i han assegurat que no tornaran a aquell forn mentre aquesta persona hi faci feina. A més, el president de l'associació LGTBI de les Balears Ben Amics, Victor Robles, també s'ha posat en contacte amb la víctima per oferir-li el seu suport.

stats