Societat 09/12/2019

José Ramon Bauzá es fa youtuber amb un vídeo on surt un llaç groc

L'expresident balear explica al seu primer vídeo com és la seva feina actual com a eurodiputat per Ciutadans

Maria Fuster
2 min

PalmaL'expresident balear José Ramón Bauzá ha obert un canal a Youtube. El primer vídeo que hi ha publicat explica el que fa actualment com a eurodiputat de Ciutadans al Parlament europeu.

Bauzá introdueix al vídeo Soren Gade, exministre de Defensa de Dinamarca, a qui presenta com "el meu millor amic" i qui du un llaç groc a la solapa. Amb un grafisme el vídeo deixa clar que el llaç groc és per la lluita contra el càncer. Soren reconeix l'amistat i explica que comparteixen "un passat en les forces armades" i assegura que "tot hauria" de ser com als exèrcits militars d'Espanya i Dinamarca", Bauzá assenteix.

L'expresident explica que comença a les 8 h del matí i va informant del que fa al llarg del dia. La primera reunió que manté és amb Manuel Alejandro Cardenete, viceconseller a la Junta d'Andalusia i, diu, "mà dreta del meu bon amic Juan Marín", i amb Elena Kountoura, portaveu de Transport, que va ser ministra de Turisme amb Txipras. Puntualitza que Kountoura "pertany a Podem, tenim una relació personal extraordinària i treballam de manera organitzada. Aquí funcionam de manera diferent, els objectius superen els nostres partits i van a favor de l'interès dels nostres països", assegura Bauzá.

L'expresident ha publicat al seu compte de Twitter l'enllaç al seu primer vídeo.

L'eurodiputat explica com participa en una conferència amb alumnat de Comunicació Política de la Universitat de Navarra. "Una horeta i continuam, aquí no aturam mai", diu, i comenta que farà nou reunions al llarg del dia. Es veuen imatges d'ell parlant amb gent, també caminant, saludant i menjant. També té una entrevista telefònica de Radio Martí (Florida), que diu que és "la ràdio cubana de referència als EUA, on critica el govern Pedro Sánchez, "que pacta amb els populistes i comunistes que defensen règims que s'ha demostrat que no defensen els drets humans com el de Veneçuela". La jornada acaba a les 21.30 h.

José Ramón Bauzá promet que no serà el darrer vídeo.

stats