Ruptura
Societat 07/11/2022

Johnny Depp torna a estar solter

Segons 'People' i 'TMZ', l'última relació de l'actor també ha fracassat

2 min
Vanessa Paradis testificarà  a favor de Johnny Depp

BarcelonaJohnny Depp mantenia una relació romàntica amb Joelle Rich, l'advocada que va participar en la seva defensa durant el judici per difamació contra el tabloide The Sun que es va celebrar al Regne Unit l'any passat. Tot i que no se sabia gaire cosa sobre la relació entre l'estrella de Hollywood i la lletrada anglesa, ara sí que s'ha sabut que ja s'ha acabat. Segons Page Six, l'advocada encara estava casada mentre es veia amb l'estrella, s'estava separant. Tot i això, el seu idil·li no hauria durat prou per arribar al final del divorci del pare dels seus dos fills.

La revista People i també Fox News han informat que l'actor nord-americà hauria donat per acabada la relació. De fet, hi ha qui assenyala que, potser perquè estaven passant un mal moment sentimental, ella ja no hauria format part de l'equip legal de Depp en el seu cèlebre judici per difamació contra Amber Heard. No obstant, també és possible que s'apartés de la defensa de Depp precisament per la seva estreta relació personal, ja que sí que va ser vista al voltant els jutjats de Virgínia on es feia el judici i de l'hotel on s'allotjava l'actor. De fet, arran del judici, alguns mitjans van especular que Depp podia mantenir una relació amb la seva advocada en aquell plet, Camille Vasquez, cosa que ella va negar insistentment.

Ara una font assegura a TMZ, sobre aquesta ruptura, que “el Johnny i la Joelle tenien una relació sentimental, però no eren exclusius l'un de l'altre”. Una altra font confirma a People que l'estrella de Pirates del Carib, de 59 anys, i l'advocada, de 37, ja han acabat la relació encara que no ho han confirmat públicament perquè no volen parlar de la seva vida personal amb la premsa.

Rich treballa per al bufet Schillings, encarregat de representar Depp en el seu judici contra el diari The Sun per un article que qualificava l'actor de “maltractador de dones” i que va guanyar el diari. Al judici nord-americà, la sentència, emesa per unanimitat del jurat l'1 de juny passat, va anunciar que tres frases escrites per Heard en un article d'opinió publicat el 2018 pel diari The Washington Post difamaven Depp. El tribunal va condemnar Heard a pagar deu milions de dòlars a l'actor per compensar-lo.

Johnny Depp amb Joelle Rich
stats