Ruptura

Joe Jonas i Sophie Turner, a punt del divorci

Després de set anys de relació i dos fills en comú, el cantant i l'actriu de 'Joc de trons' posen punt final al seu matrimoni

2 min
Sophie turner i Joe Jonas

Barcelona"Superar-te em costarà més del que em pensava". L'any 2018 Joe Jonas parlava sobre les dificultats de superar una ruptura amb el tema Longer than I thought, i sembla que pròximament li tocarà tornar a cantar sobre cors trencats. El membre de la banda Jonas Brothers i l'actriu Sophie Turner després de set anys de relació i quatre de matrimoni estan tenint "problemes greus", tal com ha informat el mitjà nord-americà TMZ. De fet, el segon germà dels Jonas ja ha consultat diferents advocats de Los Angeles per presentar el divorci a la seva actual parella, segons fonts properes al matrimoni.

Lluny del que molts haguessin vaticinat, la relació entre Jonas i Turner fa mig any que està a la corda fluixa. Però concretament ha estat la cura dels fills durant els últims tres mesos el que ha acabat precipitant la decisió del germà de Nick Jonas d'iniciar el procés de divorci amb l'actriu. Segons el cantant de Sucker, és ell qui s'ha encarregat de cuidar dels seus dos fills petits, el segon de tan sols un any, "la major part del temps", tot i estar de gira.

A més de l'exclusiva avançada per la revista TMZ, hi ha indicis ferms que una de les parelles més populars de Hollywood estaria posant punt final a la seva relació. El matrimoni s'ha venut la mansió de Miami que havien comprat fa menys d'un any i durant els concerts de la gira que està fent Joe Jonas se l'ha vist sense l'anell de matrimoni.

Pel que fa a l'actriu de Joc de trons, els fans també han detectat que fa temps que no porta l'aliança. A més, tampoc va assistir a l'aniversari dels 34 anys del cantant, si bé hores després va penjar una sèrie de fotografies antigues per desitjar-li un "feliç aniversari". Llavors, la publicació del 15 d'agost va saciar momentàniament els rumors de ruptura, però després de la informació de TMZ els fans de la parella han inundat les xarxes de missatges de sorpresa i tristesa.

stats