Societat 16/03/2020

Més de 50 jets privats han arribat a Eivissa durant el cap de setmana

La majoria dels avions venien de Madrid, Alemanya, Itàlia i França, i alguns no varen passar cap mena de control sanitari malgrat l'estat d'alarma

Ara Balears
1 min
Més 50 jets privats han arribat a Eivissa durant el cap de setmana

PalmaMés de 50 avions privats varen arribar a l'aeroport d'Eivissa aquest cap de setmana, malgrat l'estat d'alarma i les restriccions imposades pel coronavirus, que podrien durar més de 15 dies. Segons ha informat Noudiari.es, els vols procedien, entre altres països i ciutats, d'Alemanya, Itàlia, Holanda, el Regne Unit, França, Madrid, Sevilla i Barcelona, i com explica el diari digital, els passatgers no van passar cap mena de control sanitari, tot i les mesures establertes pel govern espanyol.

En alguns casos varen arribar després de l'aprovació de l'estat d'alarma i aquesta situació, segons Noudiari.es, ha generat gran preocupació a l'illa, perquè els treballadors de l'aeroport estan en contacte amb tots els passatgers que han arribat en els darrers dies amb els jets privats.

Cal recordar que el Govern ha reclamat que es restringeixi l'entrada de persones a les Balears i que al llarg d'aquest dilluns s'han cancel·lat el 13% dels vols previstos a l'aeroport de Palma. A més, el govern espanyol ha anunciat que davant l'expansió del coronavirus per tot l'Estat, tanca les fronteres terrestres i no descarta que també es puguin tancar les aèries i marítimes.

stats