Enllaç
Societat 18/07/2022

Tots els detalls del casament per sorpresa de Jennifer Lopez i Ben Affleck

Van ser nòvios del 2002 al 2004 i ho van deixar, però finalment han celebrat el casament que van suspendre llavors

3 min
Jennifer Lopez i Ben Affleck a Venècia

BarcelonaLa cantant Jennifer Lopez i l'actor Ben Affleck es van casar dissabte en una petita cerimònia familiar després d'obtenir una llicència de matrimoni a Nevada (EUA), segons ha confirmat aquesta matinada la revista People. La publicació ha tingut accés als registres legals que deixen constància que la parella, anomenada Bennifers a Hollywood, ha aconseguit el permís per casar-se al comtat de Clark (Nevada), on hi ha la ciutat de Las Vegas. Segons ha dit una font coneixedora de l'esdeveniment a People, Lopez i Affleck van celebrar una cerimònia "superpetita", en la qual hi ha constància que estaven presents la mare i els dos fills d'ella. El canal NBC ha reportat que la llicència de matrimoni va ser expedida a nom de Benjamin Geza Affleck, el nom complet de l'actor de Gone Girl, i Jennifer Lopez, que hi apareix també identificada com a Jennifer Affleck, el cognom d'ell. La intèrpret de Jenny from the Block va anunciar a l'abril el seu compromís amb Affleck, amb qui va tornar a entrar en contacte a principis del 2021, gairebé dues dècades després de trencar els seus plans de casament i agafar camins personals diferents.

Des de l'any passat, s'han deixat veure en catifes vermelles i passejades en públic per tot el món, sols o acompanyats dels seus fills respectius. Lopez en va tenir dos amb el seu ara exmarit, el cantant Marc Anthony, i Affleck tres amb la seva exdona, la intèrpret Jennifer Garner. De fet, recentment era notícia que un dels fills d'Affleck, encara menor d'edat, estavellava un cotxe de luxe en presència del seu pare i la seva llavors xicota Jennifer Lopez en un concessionari de Los Angeles.

López, de 52 anys, i Affleck, de 49, van començar a sortir a meitats del 2002 i es van comprometre aquell mateix any. Tot i això, les coses no van funcionar i van decidir posposar les noces. Finalment, el 2004 van separar-se abans d'haver-se casat. Des que han tornat, sempre han assegurat que la seva amistat es va mantenir al llarg dels anys abans que es donessin una segona oportunitat. Gairebé 19 anys després de la ruptura, ha arribat el casament.

El que hem conegut avui sobre l'enllaç no ha estat gràcies als paparazzis sinó a l'actriu i cantant, que a través d'una newsletter ha informat els seus 218 milions de seguidors a Instagram dels detalls més íntims de la celebració. De forma molt innovadora, JLo ha posat a disposició dels seus followers un enllaç al qual et pots subscriure i t'arriba un correu electrònic amb imatges i detalls de la cerimònia.

Per exemple, Lopez –que ja signa com la "Sra. Jennifer Lynn Affleck"– celebra que finalment l'amor que senten l'un per l'altre ha triomfat. "L'amor és bonic. L'amor és amable. I resulta que l'amor és pacient. Vint anys de paciència”, diu sobre la seva relació amb Affleck. "Vam arribar a la capella al voltant de la mitjanit. Ens van deixar entrar un parell de minuts més tard i ens vam poder fer fotos en un Cadillac rosa convertible”, explica sobre com va començar la celebració a la Little White Wedding Chapel. "Quan l'amor és real, l'única cosa que importa en el matrimoni és la promesa que fem d'estimar-nos, cuidar-nos, comprendre'ns, ser pacients, amorosos i bons l'un amb l'altre. Tindrem això. I molt més. La millor nit de la nostra vida", reflexiona l'artista.

La intèrpret mostra a la newsletter algunes fotos dels dos vestits que va portar en el casament. El primer va ser un senzill disseny d'escot halter. El segon, el que es va posar per a la cerimònia –es van canviar dins la capella–, tenia un escot paraula d'honor amb mànigues de brocat i un vel que va formar part d'una "pel·lícula antiga". Affleck va portar un esmòquing de color blanc trencat que va complementar amb un llacet negre al coll. Van estar acompanyats pels "millors testimonis que puguis imaginar", tal com ella els presenta, que van presenciar com la parella es va intercanviar els anells que faran servir "durant la resta" de la seva vida. "Tenien raó els que van dir «Tot el que necessites és amor»". Estem molt agraïts de tenir-ne en abundància, una nova família meravellosa de cinc fills increïbles [la suma dels fills previs de cadascú] i una vida que comencem que mai no havíem esperat amb tantes ganes", conclou JLo.

stats