Societat 04/07/2020

Intervenen una festa il·legal a Eivissa a un establiment comercial

A més, la Policia Local ha denunciat quatre locals per incomplir la normativa

Ara Balears
2 min

PalmaLa Policia Local del municipi d'Eivissa ha intervingut aquesta matinada una festa il·legal que un grup de persones celebraven a un establiment comercial. Com a conseqüència, ha detingut un dels assistents, segons ha informat la Policia municipal en un comunicat.

Els fets han ocorregut a les cinc de la matinada després que un veí comunicàs a la Policia que no podia dormir pel renou que provocaven la gent i la música d'una festa que estaven celebrant a un bar. Una vegada van arribar a l'establiment –que tenia les portes tancades–, els agents van comprovar que a l'interior hi havia una desena de persones ballant i consumint alcohol.

Un dels participants va increpar i agredir la Policia, per la qual cosa va ser arrestat. Pel que fa a la resta, els agents van aixecar diverses actes per no mantenir la distància de seguretat i vulnerar la limitació horària de tancament, fixada a les dues de la matinada al Decret autonòmic de regulació de la crisi sanitària. A més, van interposar una denúncia per incomplir l'ordenança municipal de contaminació acústica i van precintar dos equips de música.

Juntament amb aquest establiment, la Policia Local ha denunciat quatre locals més de la zona de Marina Botafoc i del passeig Joan Carles I per incomplir les restriccions establertes al Reial Decret 21/2020. A dos es va aixecar una acta i es van precintar els equips de música per vulnerar les ordenances municipals de medi ambient i contaminació acústica després de detectar manipulacions en els limitadors acústics.

Els altres dos establiments van ser denunciats perquè el personal que hi treballava no cuia mascareta i en un no es mantenia la distància de seguretat. També es van interposar fins a set denúncies per infraccions, com ara no presentar les corresponents llicències.

stats