Societat 14/02/2021

Intervenen una festa il·legal amb 25 persones en una nau d'Eivissa

Els agents varen aixecar 15 actes per no dur la mascareta obligatòria; 7 per tinença de substàncies estupefaents i 15 per l'incompliment del toc de queda

Ara Balears
1 min
Drogues intervingudes a la festa il·legal

La Policia Local d’Eivissa, amb la col·laboració del cos Nacional de Policia, va intervenir en una festa il·legal que s’estava celebrant a l’interior d’un magatzem abandonat situat a la zona de ses Feixes. Va ser durant la nit de divendres a dissabte, quan cap a les 3.00 de la matinada els agents varen entrar a la nau. S'hi varen trobar un grup de 25 joves no convivents amb música que se sentia des de fora. Des de l'Ajuntament d'Eivissa han explicat que els joves no respectaven la distància social ni de segurat, i la majoria no duia la mascareta obligatòria. També consumien alcohol i substàncies estupefaents.

Els agents varen aixecar 15 actes per no dur la mascareta obligatòria; 7 per tinença de substàncies estupefaents; 15 per l'incompliment de l'horari establert pel toc de queda i 10 denúncies per incompliment de les ordenances municipals per realitzar una botellada a la via pública i zona protegida.

Dissabte també varen tenir una nit moguda els policies locals d'Eivissa. Es varen posar fins a set denúncies per incomplir el toc de queda. Sis d'aquestes denúncies es varen posar a un grup de sis persones que eren al carrer a les 23.25 hores; l’altra, a un conductor que circulava a les 02.00 hores i va donar positiu en les proves d'alcoholèmia i drogues.

stats