Societat 21/05/2022

Presó provisional sense fiança per als 13 turistes alemanys acusats de provocar l'incendi del bar de l'Arenal

Cap dels detinguts no ha volgut declarar davant el jutge

ARA Balears
1 min
Un bomber de Bombers de Mallorca.

PalmaEl jutge ha decretat presó provisional sense fiança per als 13 turistes alemanys acusats de provocar l'incendi en un bar de l'Arenal. Els detinguts, que no han volgut declarar, han passat aquest dissabte horabaixa a disposició judicial.

Cal recordar que el foc, segons ha informat Europa Press, va fer que quatre persones que eren a l'hotel del costat acabassin intoxicades pel fum. El succés va ocórrer aquest divendres devers les 15.19 h, quan el sostre de canyís de la terrassa del Why Not Mallorca Bar Lounge Chillout es va començar a cremar. Els detinguts haurien tirat un líquid inflamable al sostre de canyís i llosques i això hauria iniciat el foc.

A conseqüència de l'incendi, es va cremar tota la zona de chill out del bar. A més, es va cremar la terrassa exterior de l'habitatge superior. Les tasques d'extinció les van dur a terme els Bombers de Mallorca i els Bombers de Palma, que també es varen encarregar de ventilar les habitacions d'un establiment hoteler pròxim, afectades pel fum.

stats