Societat 10/06/2022

Imputen per homicidi imprudent el policia local que conduïa el cotxe el dia de l'atropellament mortal

El batle de Palma, José Hila, no ha volgut fer declaracions i ha remarcat que el cas està en mans del jutge

ARA Balears
1 min
Passeig Sagrera.

PalmaImputen com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi imprudent greu l'agent de la Policia Local que conduïa el cotxe patrulla la nit de l'atropellament mortal del passeig Sagrera de Palma, segons ha informat Última Hora. Cal recordar que els fets varen tenir lloc a les 00.40 de dijous passat, quan el vehicle policial estava de servei i actuava d'urgència. En total, va atropellar tres persones i una d'elles va acabar morint.

Per ara, segons ha recordat el mitjà local, les proves apunten que el vehicle circulava a una velocitat excessiva. Tot i això, l'agent denunciat va declarar que la roda esquerra de davant del cotxe tenia problemes que ja s'havien comunicat amb anterioritat.

Per part seva, des del departament de policia, l'endemà de l'accident, varen negar les declaracions que varen fer diferents testimonis que varen presenciar els fets. Així, varen assegurar que el conductor va donar 0,0 en la prova d'alcoholèmia i que el vehicle portava els senyals lluminosos encesos, tot i que no varen confirmar que també hi dugués els acústics.

El batle de Palma no dona respostes

Precisament, aquest divendres el batle de Palma, José Hila, ha assegurat que ell desconeix si hi havia una roda defectuosa en el cotxe de policia. "Són temes seriosos i s'ha de ser objectiu. No tenc aquesta informació, ho desconec", ha dit. Encara que els mitjans hi hagin insistit, Hila no ha volgut fer més declaracions i ha remarcat que "la policia ha fet la seva investigació, l'ha posada en mans del jutge", i ha afegit que des del consistori no estaran "tot el temps comentant el que diuen uns i altres".

stats