Racisme
Societat 20/02/2023

Identificat el responsable dels crits racistes contra Vinícius

Es tracta d'un aficionat que també va mantenir la mateixa conducta antiesportiva al partit d'aquest dissabte contra el Vila-real CF

ARA Balears
1 min
El jugador del Reial Madrid CF, Vinicius Jr, durant el partit contra el Mallorca a Son Moix.

PalmaLa Policia Nacional ha identificat el presumpte responsable dels crits racistes dirigits al jugador del Reial Madrid CF Vinícius, durant el partit contra el RCE Mallorca del 5 de febrer a l'Estadi de Son Moix. L'autor es va referir a ell dient-li "ets una puta moneia".

Agents de la Unitat de Prevenció Ciutadana i Reacció han duit a terme l'actuació, a petició del Coordinador de Seguretat del cos policial, que ha remès un informe a la Oficina Nacional de l'Esport –el rebrà la Comisió Antiviolència. Així mateix, s'ha informat de la identificació del presumpte autor a un jutjat de Palma, que té obert el procediment judicial per un delicte lleu, arran de la denúncia presentada per La Liga.

El Cos Policial ha determinat que l'aficionat implicat també va proferir el mateix tipus d'insults durant el partit disputat aquest passat 18 de febrer entre el RCE Mallorca i el Vila-real CF, motiu pel qual s'exposa també a una sanció.

stats