Societat 09/09/2020

230 hotels de Mallorca continuen oberts al setembre

La zona de l'illa on hi ha més establiments oberts és Palma

Ara Balears
1 min
La falta de turistes fa que l'activitat dels hotels hagi caigut

PalmaUn total de 230 hotels de Mallorca continuen oberts durant el mes de setembre, una xifra que representa el 28% dels establiments associats a la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM), ha explicat la patronal en un vídeo enviat als mitjans de comunicació. La zona de l'illa on hi ha més hotels oberts és Palma, seguida per la Platja de Palma i altres àrees com per exemple Cala d'Or, ha especificat la vicepresidenta de la FEHM, María José Aguiló.

Pel que fa al nord de Mallorca, la zona que més ocupació té és la Platja de Muro. No obstant això, Aguiló també ha destacat el bon rendiment que tenen els hotels de l'Associació Reis de Mallorca, ja que registren xifres "superior al 50%". Davant aquests nombres, Aguiló afirma que s'ha "d'aprofitar qualsevol oportunitat per continuar funcionant durant les pròximes setmanes".

Així mateix, destaca que els establiments hotelers continuaran "vigilant la situació sanitària" per veure si es reverteixen les xifres actuals. A més, apunta que "treballaran en positiu per una possible obertura del corredor del Regne Unit, com també amb el mercat alemany". Aguiló recorda que "Mallorca és una destinació que té un producte suficient per oferir en els pròxims mesos de temporada baixa i mitjana".

stats