Societat 04/06/2020

Els hotelers de Palmanova i Magaluf reobriran com a destinació "sana, segura i de qualitat"

Han destacat que, davant la "temporada més difícil" a causa del covid-19, treballen per complir les exigències de seguretat sanitària

Ara Balears
1 min
La platja de Palmanova

PalmaL'Associació d'Hotelers de Palmanova-Magaluf ha informat aquest dijous que ha preparat la reobertura per a aquesta temporada com a "destinació sana, segura i de qualitat", segons ha informat l'agència Efe.

L'entitat ha explicat que davant la "temporada més difícil", a causa de la crisi sanitària del covid-19, els hotelers de la zona han unit forces amb l'Ajuntament de Calvià per poder assegurar als mercats internacionals el compliment de les exigències de seguretat sanitària.

Els hotels que obriran les portes aquest estiu "ho faran assegurant el compliment dels estàndards de seguretat sanitària amb els clients i els empleats", han assegurat. Segons l'associació, el repte d'aquesta temporada se suma a la reconversió turística que s'estava fent a la zona.

Des de l'Associació han destacat l'important esforç d'inversió que s'ha fet els darrers anys, que s'ha sumat a l'aposta de l'Administració per garantir la seguretat ciutadana a la zona i al recent decret del Govern que configura la zona "com a segura i lliure de turisme d'excessos".

Amb els canvis durant els darrers vuit anys, un 72,3% de les places hoteleres de Magaluf i Palmanova és de quatre estrelles, quatre estrelles superior i cinc estrelles, i un 88% dels hotels s'ha reformat recentment. Segons la patronal, més del 70% dels clients de la zona pertany al segment familiar i d'adults i hi ha un incipient segment de negocis i convencions.

stats