Societat 24/06/2020

L'hotel Formentor reobrirà el 26 de juny

El grup hoteler mallorquí Barceló també reprèn el festival de música clàssica que es fa en aquest establiment, amb un concert de Juan Pérez Floristán

Ara Balears
1 min
L'hotel Formentor reobrirà el 26 de juny

PalmaEl grup hoteler mallorquí Barceló ha informat de la reobertura de l'hotel Formentor el pròxim divendres 26 de juny, així com del retorn progressiu a l'activitat de la resta dels seus establiments a les Balears. L'empresa ha recordat mitjançant un comunicat que ha difós l'agència Efe que aquest hotel, amb més de 90 anys d'història, ha allotjat hostes tan il·lustres com Grace Kelly, Audrey Hepburn i Charles Chaplin.

A més, l'hotel també reprendrà el festival de música clàssica Formentor Sunset Classics, amb un concert de piano el 29 d'agost d'una de les majors promeses de la música clàssica: Juan Pérez Floristán. El guanyador del Concurs Internacional de Piano de Santander Paloma O'Shea el 2015 oferirà un recital en què interpretarà, juntament amb l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, una selecció d'algunes de les obres més representatives per a piano i orquestra de Beethoven, Rachmaninov, Tchaikovsky, Ravel i Gershwin.

A més del Formentor, Barceló reobrirà la resta dels seus hotels a les Balears de manera esglaonada després del tancament a causa de la pandèmia del coronavirus. L'1 de juliol obrirà el Hamilton Menorca, un establiment només per a adults ubicat a primera línia de la badia de Maó. Uns dies més tard obriran el Portinatx, a Eivissa, i l'Occidental Platja de Palma.

La cadena hotelera valorarà la reobertura de la resta d'hotels a partir de la segona quinzena de juliol en funció de la demanda i de la resposta del turisme internacional quan s'eliminin totes les restriccions de mobilitat.

stats