Societat 19/07/2021

L'Hospital d'Inca restringeix les visites familiars per l'augment de contagis per covid-19

ARA Balears
1 min
L'Hospital Comarcal d'Inca.

PalmaL'Hospital d'Inca ha informat aquest dilluns que restringeix les visites de les famílies dels malalts davant l'augment de contagis provocats pel covid-19. Segons han informat a través de les xarxes socials, hi haurà excepcions i encara es permetran les visites a menors ingressats a uUrgències, pacients amb deteriorament cognitiu o discapacitat intel·lectual, gestants i parteres i pacients amb un empitjorament dràstic.

Així mateix, han indicat que els pacients que se sotmetin a alguna intervenció quirúrgica, tant amb ingrés com ambulatòria, podran estar acompanyats per una persona. Això sí, durant la intervenció hauran de sortir del centre. Aquesta mesura de l'Hospital d'Inca no afecta els pacients que tinguin cita a les consultes externes, que sí que hi podran anar acompanyats per un familiar.

En el cas dels pacients que s'hagin de fer proves exploratòries, des de l'hospital recomanen que hi vagin tots sols excepte els que necessitin ajuda o tinguin la recomanació d'un metge d'anar-hi acompanyats.

stats