Setmana Santa
Societat 29/03/2024

Horaris i recorregut de la processó del Sant Enterrament a Palma

Descobreix quins talls de trànsit i desviaments provocarà als carrers de Ciutat

ARA Balears
1 min
WhatsApp Image 2024-03-28 at 20.56.44.jpeg

PalmaLa processó del Sant Enterrament omplirà aquest divendres vespre els carrers del centre de Palma de religiosos que celebraran el Divendres Sant. Des de les 19.30 h fins a la 1.30 de la matinada de dissabte els religiosos i els sants recorreran els carrers de Ciutat. A continuació us explicam quin serà el recorregut que faran i quines conseqüències tindrà en el trànsit i el transport públic.

La processó sortirà a les 19.30 h de la basílica de Sant Francesc, i recorrerà el carrer de la Cadena, el carrer de Colom, el carrer de la Bosseria, creuarà la plaça d'en Coll, continuarà pel carrer de la Galera i el carrer de la Corderia. A continuació, seguirà per la plaça de la Quartera i passarà pel carrer de l'Esparteria fins a arribar a la plaça del Mercadal. Tot seguit creuarà el carrer de la Ferreria fins a arribar a la plaça de Sant Antoni, passarà pel carrer dels Socors i la plaça de Llorenç Bisbal Batle fins a arribar a l'entrada de l'església de Nostra Senyora dels Socors, on acabarà prop de les dues de la matinada.

L'Ajuntament de Palma va informar que la processó provocarà talls temporals (durant el recorregut) al carrer del Conqueridor direcció plaça de Cort, un desviament del trànsit rodat des del carrer d'Antoni Planes cap a Mateu Enric Lladó, i un altre des del Sindicat cap a la plaça de Sant Antoni.

stats