Societat 10/01/2019

Demanen 17 anys de presó per a un home que va violar la seva neboda i la va deixar embarassada

Les agressions van començar l'any 2013, quan, segons la Fiscalia, no hi havia ningú a la casa i l'home va aprofitar per violar-la al bany

Ara Balears
1 min
UN DE CADA CINC, VÍCTIMA 
 Un de cada cinc nins és víctima d’abusos o d’agressions sexuals.

PalmaL'Audiència de Palma jutjarà aquest divendres un home acusat d'un delicte continuat d'agressió sexual a una menor, des que ella tenia 13 anys, que va quedar embarassada. La víctima i l'acusat vivien amb diferents familiars al mateix pis. La Fiscalia reclama 17 anys de presó per a l'home.

Des de l'estiu del 2013 l'home va abusar sexualment de la seva neboda al pis on residien. Segons recull l'escrit de l'acusació, la primera vegada que la va violar, va anar al bany del domicili, aprofitant que no hi havia ningú més a l'habitatge.

Posteriorment, va tornar a agredir la menor en set o vuit ocasions i li deia que si ho deia als pares, moririen junts; fins que una nit el pare de la nina el va descobrir una matinada dins del dormitori de la menor i el va treure de la casa.

Com a conseqüència de les agressions, la menor va quedar embarassada i va tenir un fill. Segons la Fiscalia, la víctima pateix xoc posttraumàtic, sentiments de vergonya i terror i pensaments de llevar-se la vida, entre altres seqüeles.

A més dels 17 anys de presó, la Fiscalia demana que li prohibeixi comunicar-se i acostar-se a menys de 200 metres de la víctima i una indemnització de 30.000 euros pel perjudici moral sofert.

stats