Reconeixement
Societat 20/04/2023

Fanny Tur rebrà enguany la Menció d'Honor de l'Institut d'Estudis Eivissencs

Aquests guardons reconeixen els mèrits de persones o entitats compromeses amb la cultura

ARA Balears
1 min
Fanny Tur: “No s’ha d’oblidar que l’Illenc 
 Forma part de la Conselleria”

PalmaFanny Tur rebrà enguany la Menció d'Honor de l'Institut d'Estudis Eivissencs. Els guardons, que s'entregaran aquest dissabte, 22 d'abril, a les 19.30 h al centre cultural Can Jeroni, a Sant Josep, reconeixen els mèrits de persones o entitats compromeses amb la cultura.

Segons ha informat l'entitat en un comunicat i ha recollit Europa Press, l'Institut ha destacat la implicació de Tur en la defensa del medi ambient, la cultura i el patrimoni de les Pitiüses. En aquest sentit, ha assenyalat que des dels càrrecs públics que ha ocupat, Tur ha impulsat lleis, decrets o iniciatives per promoure també la llengua i cultura d'Eivissa i Formentera.

D'altra banda, la companyia de teatre Pedro Cañestro, a la qual es reconeix el mèrit d'haver produït el darrer any diverses obres inèdites en català, rebrà la Menció a la Producció Cultura. Pel que fa a la Menció Jove, serà per a l'Associació Ca sa Majora Segle XXI, fundada a Sant Josep el 2008, amb l'objectiu de dinamitzar la vida cultural al municipi.

stats