Societat 27/02/2021

Un pirata informàtic roba 6.000 euros a CAEB Restauració

La patronal va rebre una factura amb un número de compte incorrecte

1 min
Un bar de Palma.

PalmaUn pirata informàtic ha estafat l'associació de restauradors de CAEB i li ha robat 6.000 euros, segons ha avançat Última Hora i ha confirmat l'ARA Balears. El frau es va descobrir dijous i l'endemà el president de la patronal, Alfonso Robledo, ho va denunciar.

Robledo explica que va contractar els serveis d'un despatx d'advocats per ajudar alguns empresaris del sector amb els tràmits de les ajudes. Quan el bufet els passà la factura, la patronal la va pagar, però uns deu dies després els advocats "ens varen dir que no havien rebut els doblers", comenta.

"En un principi no m'ho podia creure, pensava que era un error. Els advocats han demostrat que ens varen enviar la factura a una hora concreta i nosaltres la vàrem rebre uns tres minuts després. El número de compte de la factura que nosaltres vàrem rebre era diferent. Només ens faltava això", apunta.

Robledo lamenta que els doblers no eren de la patronal, sinó d'una distribuïdora de refrescs que es va oferir a ajudar-los. El despatx d'advocats no ha cobrat i la patronal dels restauradors encara li deu uns doblers que en aquests moments no té.

stats