Conflicte

Guerra oberta entre Sophie Turner i Joe Jonas: l'actriu exigeix que les seves filles tornin a Anglaterra

La protagonista de 'Joc de trons' assegura que es va assabentar del divorci a través dels mitjans

3 min
Sophie turner i Joe Jonas

BarcelonaLa ruptura entre Sophie Turner, actriu de Joc de trons, i el cantant Joe Jonas està sent de tot menys amistosa. El conflicte entre tots dos ha escalat fins al punt que ahir la britànica va presentar als jutjats de Nova York una demanda contra el seu encara marit per aconseguir que les dues filles que comparteixen puguin tornar a Anglaterra amb ella. En l'escrit que ha presentat, Turner considera que Jonas té les seves filles "retingudes injustament". Les dues nenes, una de 3 anys i l'altra de 14 mesos, tenen la doble nacionalitat, nord-americana i britànica.

La demanda també ha servit per descobrir alguns detalls sobre la ruptura d'una de les parelles més glamuroses de Hollywood. Entre altres coses, Turner diu que es va assabentar que Jonas volia acabar amb el seu matrimoni a través dels mitjans. En l'escrit que ha presentat als jutjats, detalla que la relació entre ella i l'exídol adolescent va acabar de forma sobtada després d'una discussió que va tenir lloc el 15 d'agost, el dia que ell feia 34 anys. Tres setmanes després, el 5 de setembre, el membre de Jonas Brothers presentava una demanda de divorci a Miami. En canvi, els representants del cantant asseguren que Turner era plenament conscient que es presentaria una demanda de divorci perquè la parella havia mantingut múltiples converses sobre el final del seu matrimoni.

Per exigir el retorn a Anglaterra de les seves filles de 3 anys i 14 mesos, Turner argumenta que la residència habitual de la família és al Regne Unit, perquè així ho van decidir ella i el seu marit el Nadal del 2022. Afegeix que s'hi van traslladar de forma permanent l'abril del 2023. "Al llarg del seu matrimoni, i especialment després del naixement de les seves filles, les parts sovint van discutir el seu desig de criar-les a Anglaterra i que assistissin a l'escola a Anglaterra", diu la petició de Turner. "Les parts consideraven Anglaterra com un lloc segur per criar les seves filles", afegeix. Tot i que aquest era el pla familiar, segons l'escrit de Turner, Jonas va canviar d'idea dues setmanes després de presentar l'escrit de divorci. "El pare està en possessió dels passaports de les criatures. Rebutja entregar els passaports a la mare i rebutja enviar les nenes a Anglaterra amb la mare", assenyala la demanda.

Sophie Turner i Joe Jonas es van casar per sorpresa a Las Vegas el maig del 2019. La parella estava promesa des de l'octubre del 2017 i va triar segellar el seu amor amb una cerimònia oficiada per un imitador d'Elvis Presley a la capella Little White Wedding Chapel, un lloc que ha sigut testimoni de nombrosos enllaços entre estrelles de Hollywood, com el de Demi Moore i Bruce Willis. L'exuberant amor de què llavors feien gala ha durat poc, només quatre anys, i sembla que ara mateix cap dels dos guarda gaire bon record del temps que han passat junts.

Les primeres notícies sobre un possible divorci van aparèixer als mitjans només començar setembre i llavors molts dels relats dels tabloides assenyalaven que el motiu de la ruptura era que Turner volia fer més vida social que el seu marit, que preferia una vida casolana, una narrativa que servia per etiquetar l'actriu de mala mare. Finalment, la parella va fer un comunicat conjunt en què confirmaven la ruptura i asseguraven que era una decisió presa conjuntament i de forma amigable. "Hi ha moltes narratives que estan especulant amb els motius de la nostra ruptura, però realment és una decisió unitària i esperem que tothom respecti el nostre desig de privacitat per nosaltres i les nostres filles".

Curiosament, la mateixa setmana que Turner ha denunciat el seu marit se l'ha vist estrenyent llaços amb una altra il·lustre ex de Jonas, Taylor Swift. Els mitjans les han fotografiats diversos cops anant a sopar acompanyades d'altres amigues com ara les integrants del grup Haim o Gigi Hadid. La primera trobada va ser en un dels restaurants de moda de Nova York, la trattoria Via Carota, situada al West Village, i després van anar a fer unes copes a la cocteleria Temple Bar. És cert que la relació que Swift va tenir amb Joe Jonas no es pot comparar amb la de Turner i el cantant: van sortir durant tres mesos quan eren uns postadolescents. Malgrat el poc temps que van estar junts, Swift va escriure diverses cançons sobre ell.

stats