Xarxes socials
Societat 25/08/2023

Guasp a les xarxes socials: "Mallorca, 24 d'agost. Zero massificació, encara que a molts els molesti"

L'exlíder estatal de Ciutadans i coordinadora autonòmica publica un vídeo d'una cala i nega la saturació turística de l'illa

2 min
La portaveu de Ciutadans, Patricia Guasp

PalmaL'exportaveu estatal de Ciutadans i coordinadora autonòmica del partit a les Balears, Patricia Guasp, ha encès les xarxes amb la seva darrera publicació. Juntament amb un vídeo d'una cala, ha negat que Mallorca pateixi massificació. "Mallorca, 24 d'agost. Zero massificació... encara que a molts fins i tot els molesti", ha publicat Guasp.

A més, arran del comentari d'un home que li donava la raó, Guasp ha continuat: "Hi ha saturació en punts concrets. Estan pintant una massificació insuportable que no és real, i el pitjor és que es replica com si fos una veritat absoluta. És part de la seva agenda identitària, alerta a comprar-los els seus discursos".

La piulada ha tingut nombroses reaccions i més de 65 comentaris, la majoria dels quals són crítiques. També, però, una o dues persones que li donen la raó i asseguren que "s'està intentant vendre una imatge de Mallorca massificada que no existeix". La resta la critiquen per negar el que és evident: "Tots els indígenes coneixem els racons secrets i ens abstenim d'airejar-los en xarxes. Ara bé, negar la massificació... Cal ser cec".

Entre els comentaris, també hi ha el d'un home que assegura que ha deixat d'anar a la platja a causa de la saturació: "Patricia, per favor, fa 22 anys que estiuejo a la Colònia de Sant Jordi i els meus pares, més de 50. Hem passat d'anar a la platja cada dia, tota l'estona, a trepitjar-la de dilluns a dijous, perquè la resta de dies no s'hi pot estar de la gent que hi ha. Que vivim aquí, per favor".

Cal recordar que Guasp va anunciar diumenge passat que renunciava a tots els seus càrrecs orgànics per tornar a l'activitat privada. Segons marquen els estatuts, amb la sortida de Guasp de la direcció estatal de Ciutadans, el partit hauria de convocar primàries. A més, després de la decisió de renunciar a tots els càrrecs, es preveu que el comitè autonòmic a les Balears sigui substituït per una junta gestora.

stats