Societat 31/07/2019

La Guàrdia Civil auxilia quatre senderistes en dues operacions diferents

L'equip de rescat ha actuat a la serra de Tramuntana, a prop de Sóller, i al Llevant de Mallorca, a Betlem

Ara Balears
1 min
Els agents de la Guàrdia Civil durant el rescat dels senderistes francesos a Sóller

PalmaL'equip de rescat de muntanya de la Guàrdia Civil (GREIM) ha auxiliat aquest dimecres quatre senderistes durant dues operacions amb helicòpter. Un dels rescats s'ha fet a la serra de Tramuntana, a prop de Sóller, i l'altre al Llevant de Mallorca, a la zona de Betlem.

En el primer rescat, a Sóller, els agents han traslladat amb helicòpter una dona francesa i els seus dos fills menors d'edat fins al municipi, on han estat atesos per una patrulla de Seguretat Ciutadana. Feia cinc hores que els tres senderistes caminaven per la Serra quan han quedat atrapats a la vora d'un penya-segat de més de 80 metres sense poder trobar el camí de tornada i s'han vist obligats a demanar ajuda.

La segona operació ha estat a Betlem, on l'equip de rescat ha auxiliat un senderista alemany que no podia caminar arran d'una lesió en un genoll. Els bombers han estat els encarregats de demanar el trasllat del ferit amb helicòpter. El terreny rocós de la zona impedia moure'l amb llitera. Els agents del GREIM l'han duit fins a Betlem, on l'ha atès una ambulància.

stats