Robatori
Societat 03/10/2023

La Guàrdia Civil investiga el robatori de 40 tones de garrova a Marratxí

Acabaren venudes a una cooperativa de Binissalem per més de 16.000 euros

ARA Balears
1 min
Investiguen un home pel robatori de 40.000 quilos de garroves

PalmaLa Guàrdia Civil ha investigat un home de 53 anys com a presumpte autor d'un delicte continuat de robatori de més de 40 tones de garrova a Marratxí. Segons ha informat el cos, dedicat a la investigació de delictes en el marc agrícola, se'n va tenir coneixement a través de la denúncia de la desaparició d'un total de 40.000 quilograms de garroves interposada per part dels propietaris d'una finca a Marratxí.

Els agents iniciaren la investigació mitjançant inspeccions a cooperatives i entrevistes de amb veïns de la finca afectada. D'aquesta manera, descobriren que un vehicle estacionava en el camí d'accés a la finca on es va produir el robatori, una explotació agrícola de més de 200 hectàrees de terreny, amb més de 300 garrovers.

Una vegada localitzat el propietari del cotxe, va manifestar als guàrdies civils que havia estat contractat per la persona investigada juntament amb dos grups més per recollir garrova de tota la finca, ja que semblava que estava abandonada per part dels amos. Tots els quilos de garrova acabaren venuts a una cooperativa de Binissalem per més de 16.000 euros.

stats