Societat 10/06/2022

La Guàrdia Civil ha detingut tres persones més relacionades amb l'agressió masclista d'Inca

Els detinguts no varen telefonar als serveis d'emergències i varen ajudar l'autor a netejar l'escenari del crim

1 min
Moment en que van detenir tres persones més implicades en el cas de violència masclista d'Inca.

PalmaLa Guàrdia Civil ha ampliat la investigació sobre l'episodi de violència de gènere que es va produir diumenge passat en un domicili d'Inca. Així, ha detingut tres persones més que eren allà i que no només no varen avisar els serveis d'emergències, sinó que varen ajudar l'agressor a fer net l'escenari i a desfer-se de les proves de l'agressió. Per això, se'ls imputa un delicte d'omissió del deure d'ajuda i d'encobriment.

Els fets varen ocórrer diumenge al domicili de la parella, quan l'home, de 37 anys, va deixar inconscient la seva dona després de propinar-li nombrosos cops al cap i a la cara. Aleshores, l'agressor va sortir de la casa i la va deixar tota sola en aquell estat. Hores més tard, una tercera persona que vivia al mateix domicili, en veure la dona ferida, va cridar els serveis d'emergències. Després d'atendre-la, la varen traslladar a l'hospital Son Espases, inconscient i amb un pronòstic greu.

En un primer moment, l'autor dels fets va manifestar als agents que uns companys de pis s'havien trobat en aquelles circumstàncies la víctima al carrer. Segons aquesta versió, ella es va negar a acudir a l'hospital, tot i que deia que una altra persona l'havia agredida. Tot i això, la investigació va permetre comprovar que els fets varen ocórrer al mateix domicili que l'autor, després de l'agressió, va abandonar deixant inconscient la dona.

stats