Societat 07/06/2022

Detenen un home a Inca per colpejar la seva dona fins a deixar-la inconscient

La Guàrdia Civil ha arrestat l'home, de 37 anys, per un delicte de maltractament

ARA Balears
1 min
Imatge de la detenció de l'home de 37 anys a Inca.

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut un home de 37 anys acusat de colpejar la seva dona al cap fins a deixar-la inconscient, segons ha informat el cos policial en una nota de premsa. L'individu s'enfronta a un delicte de maltractament dins l'àmbit familiar, lesions greus i amenaces.

Els fets van ocórrer diumenge al domicili de la parella, quan l'home va deixar inconscient la seva després de propinar-li nombrosos cops al cap i a la cara. Aleshores, l'agressor va sortir de la casa i va deixar en aquell estat la dona.

Hores més tard, una tercera persona que vivia a la mateixa casa, en veure la dona ferida, va cridar els serveis d'emergències. Després d'atendre-la, la van traslladar a l'hospital Son Espases, inconscient i amb un pronòstic greu.

En un primer moment, l'autor dels fets va manifestar als agents que uns companys de pis s'havien trobat en aquelles circumstàncies la víctima al carrer. Segons aquesta versió, ella es va negar a acudir a l'hospital, tot i que deia que una altra persona l'havia agredit.

Taques a les parets

La investigació va permetre comprovar que els fets van ocórrer al mateix domicili que l'autor, després de l'agressió, va abandonar deixant inconscient la dona. Davant les sospites, els agents del laboratori de Criminalística de la Guàrdia Civil van fer una inspecció tècnica ocular.

Finalment, van detectar-hi taques i projeccions de gotes a la paret a diferents punts del domicili. Amb això, van procedir a detenir el presumpte autor l'endemà de l'agressió.

stats