Societat 22/07/2019

La Guàrdia Civil troba una menor desapareguda a Son Servera des del passat divendres

L'equip policial també ha resolt dues desaparicions denunciades el 2003 i el 2008

Ara Balears
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu

PalmaLa Guàrdia Civil ha localitzat aquest dilluns una adolescent de 15 anys desapareguda a Son Servera des de divendres passat. La menor s'havia de dirigir a casa d'un familiar, però va anar a casa d'una amiga sense informar. És en aquest indret on, tres dies més tard, ha estat localitzada. A més, la menor havia bloquejat el telèfon mòbil i les xarxes socials, fent impossible la comunicació tant amb els seus familiars com amb l'operatiu policial.

L'institut armat ha recordat aquest dilluns que és la tercera persona desapareguda que ha localitzat durant l'estiu. A la nota han explicat que durant el mes de juny aquest equip policial ja va resoldre dues desaparicions denunciades a Felanitx el 2003 i el 2008.

També han remarcat que la unitat ha resolt dos segrests parentals de menors a Alemanya i el Marroc amb l'ajuda de les policies internacionals i que actualment la Guàrdia Civil està investigant dues desaparicions de dos menors d'edat. En ambdós casos compta amb la col·laboració internacional.

stats