Societat 20/08/2018

Detinguda una dona de 33 anys per l'atropellament mortal d'un jove a l'Estanyol

Ha estat detinguda quan s'ha personat a les dependències de la Comandància per explicar els fets

Efe
1 min
El jove ha estat assistit pel 061, però finalment ha mort a causa de l'atropellament.

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut una dona de 33 anys en relació amb l'accident de la matinada de diumenge en què va morir atropellat un jove de 20 anys a la carretera de Llucmajor a l'Estanyol (MA-6015). La presumpta conductora ha acudit a la Comandància de la Guàrdia Civil a Palma per explicar el que va passar. Ha estat detinguda com a presumpta autora d'un delicte d'homicidi per imprudència i un altre d'omissió del deure de socors.

A la matinada de dissabte, la Guàrdia Civil va ser alertada de la troballa d'un jove mort en el punt quilomètric 11.2 de la MA-6015. El vehicle implicat en l'atropellament s'havia absentat del lloc del succés. Els investigadors ja havien identificat plenament el vehicle causant de l'atropellament, mitjançant la confrontació i comparació de les evidències trobades al lloc del sinistre i les imatges captades de la xarxa de càmeres de seguretat viària de la Direcció General de Trànsit.

Els fets

A les 3.40 hores de la matinada del diumenge 19 d'agost, la Guàrdia Civil va rebre l'avís del succés. Es tractava d'un jove de nacionalitat espanyola de 20 anys que es trobava a Mallorca amb la seva família passant les vacances d'estiu. L'equip sanitari del 061 intentà estabilitzar el jove atropellat, que morí allà mateix a causa de les greus ferides sofertes.

stats