Societat 24/02/2021

Un grup de menors intenta cremar una dona que viu en un cotxe abandonat a Palma

La Policia Nacional ha detingut dos dels acusats

Ara Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional va arrestar entre dilluns i dimarts dos joves, menors d'edat, com a presumptes autors d'un delicte d'incendi amb perill per a la vida o integritat física de les persones. Segons informa el cos policial en un comunicat, els acusats varen intentar calar foc a un cotxe abandonat on viu una dona, ubicat al polígon de Llevant de Palma.

Els fets varen ocórrer durant l'horabaixa del 15 de febrer. Cap a les 17.20 h diverses persones varen observar com un grup de joves –cinc al·lots i una al·lota– cremaven uns arbusts que hi havia a la zona i un arbre amb l'ajuda d'un barral homologat per transportar benzina.

Poc més tard, cap a les 20 h, diversos testimonis varen observar també com es cremava un cotxe, del qual va sortir una dona. Al costat, hi havia un altre cotxe abandonat del qual va sortir el mateix grup de joves que havien cremat els arbusts.

Davant això, diversos agents de Policia Nacional varen arribar al lloc dels fets i varen identificar quatre joves sospitosos. Arran d'una investigació, els agents varen comprovar que a les 16.40 h del 15 de febrer tres joves varen comprar en una estació de servei un barral homologat amb cinc euros de benzina i que després es varen reunir amb tres joves més. Aquest mateix bidó el varen trobar al vehicle del qual varen sortir els joves en el moment de l'incendi.

Així mateix, el cos policial informa en un comunicat que el grup de joves acusat sol freqüentar la zona i que la dona afectada fa temps que viu al cotxe abandonat que varen cremar. Tots els menors han estat identificats, però només dos han estat detinguts. Els altres quatre no eren imputables perquè tenien menys de 14 anys.

stats