Societat 28/11/2021

El Govern reuneix dilluns la Mesa de Diàleg Social per valorar noves mesures contra el covid-19

L'Executiu plantejarà la possibilitat d'estendre el Certificat Covid a l'hostaleria

ARA Balears
1 min
Gent amb mascareta caminant pel centre de Palma.

PalmaEl Govern reunirà dilluns a les 10 hores la Mesa de Diàleg Social per analitzar l'evolució de la pandèmia i plantejar la possibilitat d'estendre el Certificat Covid a l'hostaleria, com ja va informar l'ARA Balears. Actualment, ja es demana a les residències i en una part important de l'oci nocturn. La presidenta balear, Francina Armengol –que dimecres es mostrà partidària d'aplicar mesures de control abans que noves restriccions– presidirà la reunió al Consolat de Mar.

En l'encontre també hi participaran el vicepresident balear i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes; la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez; el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela; la consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago, i la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez.

En representació dels agents socials, assistiran a la reunió el vicepresident de la CAEB, Gabriel Llobera; el president de PIMEM, Jordi Mora; el secretari general d'UGT Balears, Lorenzo Navarro, i el secretari general de CCOO Balears, José Luis García.

Prèviament a aquesta reunió, a les 9 h, la presidenta balear, acompanyada de la consellera de Salut, es reunirà per videoconferència amb el president i les presidentes dels consells insulars; el president de la Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears i el batle de Palma per tractar l'evolució de la pandèmia.

stats