Geografia
Societat 16/03/2023

El Govern publica l''Atles geogràfic i històric de les Balears' per commemorar l'aniversari de l'Estatut

Educació farà arribar un exemplar del document a cada centre educatiu i també estarà disponible en format digital

ARA Balears
1 min
El conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, I la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, durant la presentació de l'Atles

PalmaEl Govern ha presentat aquest dijous l'Atles geogràfic i històric de les Illes Balears, en el marc dels actes per commemorar el 40è aniversari de l'Estatut d'Autonomia. La publicació l'ha editada l'Institut d'Estudis Autonòmics (IEA).

Amb aquesta segona edició de l'Atles, el Govern ha volgut "renovar i actualitzar uns materials educatius de qualitat", amb l'objectiu d'apropar l'Autonomia a la població escolar. Amb aquest objectiu, s'empra la divulgació de continguts didàctics atractius dirigits a alumnes de Primària i dels primers cursos de Secundària, relatius a la geografia, la història i les institucions de les Illes Balears.

En el marc de la presentació, la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, ha recordat que l'aniversari de l'Estatut "ha de ser una oportunitat per recordar l'efemèride, però també per recordar quins són els valors de l'Estatut i allò que ens fa ser únics com a territori i com a societat".

El conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, ha destacat que aquesta obra és una "magnifica" eina pedagògica per als centres escolars, "perquè puguin donar a conèixer el territori als estudiants".

La Conselleria d'Educació farà arribar un exemplar de l'Atles a cada centre educatiu, amb l'objectiu que els dipositin a les biblioteques, i passin a ser eines de consulta per als alumnes. La versió en PDF es podrà descarregar a la web de l'IEA i de la Conselleria, de manera que tothom el podrà consultar digitalment.

stats