Societat 08/05/2021

El Govern insta les persones de 60 a 69 anys no vacunades que demanin cita

Ho poden fer a través d'una pàgina web o a qualsevol farmàcia

ARA Balears
1 min
Una sanitària que vacuna contra el covid-19 a les Balears.

PalmaLa Conselleria de Salut fa una crida a les persones de 60 a 69 anys que no s'han vacunat contra el coronavirus perquè demanin cita per rebre la seva dosi a través de la web Bitcita, informa el Govern en una nota. Recorda que si els vacunats d'aquesta franja d'edat no tenen coneixements ni recursos per accedir a aquesta web, ho poden fer amb l'ajuda de qualsevol farmàcia.

"L'objectiu és poder acabar aquest grup d'edat de la comunitat durant la setmana vinent per continuar avançant amb la vacunació", recalca l'Executiu. Cal destacar que dels 117.231 illencs que tenen entre 60 i 69 anys, ja n'han rebut la primera dosi 75.476, el 64,45% d'aquest col·lectiu.

"A la web Bitcita queden cites disponibles per a aquest grup d'edat en tots els centres de vacunació de la comunitat", recalca. Aquest sistema es va posar en marxa dia 16 d'abril amb l'objectiu d'agilitar el procés de vaccinació contra el coronavirus. Els interessats a rebre informació també poden plantejar dubtes i problemes al telèfon d'atenció Infovacuna 971 211 999.

stats