Societat 11/07/2021

El Govern expressa "absoluta tranquil·litat" per la presumpta implicació d'Armengol en el cas APB

Mercedes Garrido: "Ja es veurà què va passant, però no hi ha gaire cosa més a dir"

ARA Balears
1 min
Guàrdies Civils a la seu de l'APB.

PalmaEl Govern ha expressat la seva "absoluta tranquil·litat" per la presumpta implicació de la presidenta Francina Armengol en el cas de l'Autoritat Portuària de les Balears (APB), segons declaracions de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, recollides per Europa Press.

"El Govern manté una relació fluida amb totes les institucions de les Balears -ajuntaments, consells insulars, etcètera- i de la resta de l'Estat també. Per tant, absoluta tranquil·litat i, a partir d'aquí, ja es veurà què va passant, però no hi ha gaire cosa més a dir", ha remarcat Garrido.

Així mateix, quan se li ha demanat per les peticions de compareixença d'Armengol al Parlament per donar explicacions sobre aquesta qüestió, la consellera ha recordat que "el Govern no diu si ha de comparèixer una persona o una altra, sinó que són els grups parlamentaris els que expressen la voluntat en aquest sentit".

No obstant això, ha reiterat que l'Executiu està "molt tranquil" i que manté una relació "de cordialitat, de reunions i de feina amb totes les institucions de les Illes i de la resta de l'Estat. "Aquest és el treball que fa l'Executiu balear en aquests moments", ha afegit.

Cal recordar que, divendres passat, el diari 'El Mundo' va publicar en exclusiva l'existència d'un informe de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil, dins el cas de corrupció de l'APB, en què es mencionaria la presidenta del Govern.

stats