Ajudes
Societat 17/08/2022

El Govern destina 1,3 milions d'euros perquè entitats del tercer sector comprin vehicles elèctrics

Poden optar a un ajut màxim de 60.000 euros

ARA Balears
1 min
Un dels vehicles finançats pel Govern.

PalmaLa Conselleria d'Afers Socials i Esports posa a disposició de les entitats socials del tercer sector una nova convocatòria de subvencions destinades a finançar les despeses per a l'adquisició de vehicles elèctrics. La convocatòria d'enguany disposa d'un import d'1,3 milions d'euros, un finançament que prové del 0,7% de l'IRPF Social i sufragarà inversions que les entitats socials hauran de fer durant els anys 2023 i 2024.

Segons ha explicat el Govern, les entitats poden optar a un ajut màxim de 60.000 euros per adquirir vehicles elèctrics, mentre que l'ajuda per a l'adquisició o manteniment d'eines informàtiques i tecnològiques pot ser de fins a 3.000 euros. Els interessats poden sol·licitar la subvenció fins al 24 d'agost. La informació completa es troba disponible en el Butlletí Oficial de les Illes Balears del 26 de juliol de 2022.

La Conselleria va treure el 2019 la primera convocatòria per finançar la renovació de vehicles que les entitats utilitzen per atendre les necessitats de transport dels seus centres. La primera convocatòria va ser per a vehicles híbrids (13) i ja les següents (28), amb més oferta al mercat, només per a elèctrics.

stats