Societat 04/08/2021

El Govern autoritza l'entrada de 5.000 persones al Visit Mallorca Estadi per assistir al Trofeu Ciutat de Palma

L'ús de mascareta hi serà obligatori

ARA Balears
1 min
Públic amb mascaretes al Visit Mallorca Estadi.

PalmaEl Govern ha autoritzat l'entrada de 5.000 espectadors al Visit Mallorca Estadi aquest dissabte per assistir al partit del Trofeu Ciutat de Palma. Segons ha informat el club en un comunicat, la resolució de l'Executiu permet l'augment de l'aforament fins a un màxim de 5.000 persones, amb les mesures de seguretat i sanitàries corresponents establertes per les autoritats.

Aquestes mesures inclouen l'ús obligatori de màscara, que tothom estigui assegut, distància de seguretat, higiene de mans i la prohibició de fumar. Es permet l'assistència als majors de 12 anys que acreditin la pauta completa de vacunació, que hagin passat la malaltia fa menys de sis mesos, que duguin una PCR negativa prèvia d'una antiguitat màxima de 72 hores o un test d'antígens fet 48 hores abans. Per als menors de 12 anys, es recomana sotmetre's a una prova PCR o d'antígens, en cas de no haver passat la malaltia en els sis mesos anteriors.

Per altra banda, el Mallorca farà un sorteig de les localitats entre abonats i les entrades seran nominals i intransferibles.

stats