Mobilitat
Societat 29/12/2022

El Govern autoritza una ampliació pressupostària per a la compra de deu autobusos TIB

Amb la gratuïtat del transport públic, s'ha incrementat un 138% l'emissió de targetes intermodals

ARA Balears
1 min
Visita del Govern a les cotxeres de Son Bugadelles (Calvià).

PalmaEl Govern ha aprovat la compra de deu nous autobusos de la xarxa TIB per tal de reforçar el transport públic, davant el previsible augment de la demanda per la gratuïtat del metro, el tren, el TIB i l'EMT en tot el 2023.

L'anunci l'ha fet la presidenta, Francina Armengol, durant la seva visita a les cotxeres de Moventis a Son Bugadelles (Calvià), on ha estat acompanyada pel conseller de Mobilitat, Josep Marí, segons ha recollit Europa Press.

Aquesta decisió es va adoptar en el darrer Consell de Govern, en el qual es va autoritzar la compra d'aquests vehicles al Consorci de Transports de Mallorca.

Marí ha destacat que amb la gratuïtat del transport públic s'ha incrementat "moltíssim" l'emissió de targetes intermodals. En concret, s'han emès 94.996 títols, un 138,7% més que el 2019 i s'ha aconseguit que els usuaris del transport públic augmenten un 33,5%. Per aquest motiu, el responsable de Mobilitat ha indicat que "si cal", s'incorporaran més vehicles per tal de cobrir tota la demanda.

stats