Junta Directiva
Societat 19/12/2023

Margalida Ramis, nova presidenta del GOB amb una junta només de dones

L'Assemblea Ordinària també ha aprovat la Memòria d'Activitats i el Balanç de 2023, així com el pressupost del pròxim exercici

ARA Balears
2 min
La nova Junta està conformada per 14 dones

PalmaL'Assemblea Extraordinària del GOB ha aprovat una nova junta directiva formada per 14 dones, amb Margalida Ramis com a presidenta. Segons ha informat l'entitat en una nota de premsa, l'Assemblea Ordinària, a més, ha aprovat la Memòria d'Activitats i el Balanç de 2023, així com el pressupost del pròxim exercici.

La nova junta ha instat a enfortir l'entitat i fer-ho col·lectivament per assumir els reptes que es presenten, amb noves idees i perspectives per a una organització "que ha fet història i que vol continuar fent història". El GOB ha reivindicat la candidatura unitària, formada per dones d'àmplia experiència i bagatge en camps molt diferents, amb mirades múltiples i inter-generacionals.

"Des de la cooperació, el feminisme, la participació, el diàleg, la transparència i la incidència, posant en el centre la cura de les persones, que són les que fan possible i enforteixen l'entitat i la seva capacitat de transformació ecosocial: els socis, els voluntaris i els treballadors", han destacat. La nova directiva aspira a enfortir i ampliar la base social del GOB i la seva participació en el si de l'entitat, així com sensibilitzar i conscienciar la societat dels canvis necessaris per revertir els danys ecològics. L'equip està conformat per Aina Cassanyes Roig com a vocal, Xesca Sastre Munar com a vocal, Lara Cifre Magraner com a vocal, Ester Cifre Magraner com a vocal, Aurora Jhardi Massanet com a vocal, Mar Estarellas Pizarro com a vocal, Ruth Escribano Dengra com a vocal, Abril Iriani Bordas com a vocal, Gemma Salvador Obiols com a vocal, Teresa Cuennet Mas com a vocal, Margalida Maria Ramis Sastre com a presidenta, Joana Pastor Carbonell com a vocal, Francisca Mas Busquets com a vocal i Marusia López Cruz com a vocal.

stats