Societat 10/05/2021

Els gimnasos dels poliesportius municipals de Palma amplien l'aforament al 50%

Es manté l'obligatorietat d'usar mascareta durant les activitats a l'interior de les sales

ARA Balears
1 min
Un gimnàs municipal de Palma.

PalmaEls gimnasos dels poliesportius municipals de Palma han ampliat des d'aquest dilluns l'aforament al 50%, amb motiu de l'entrada en vigor de les darreres mesures aprovades pel Consell de Govern, segons ha informat l'Institut Municipal d'Esports. La normativa manté l'obligatorietat d'usar mascareta durant les activitats a l'interior de les sales i els gimnasos.

L'ocupació màxima de Son Moix serà de 30 persones al gimnàs 1 i de 17 persones al gimnàs 2; de 7 persones, a Toni Servera; 17, a Rudy Fernández; de 30 persones al gimnàs 1 de Germans Escalas, i de 17 al gimnàs 2. Per la restricció d'ocupació, es mantenen els torns d'una hora als gimnasos de Son Moix i Germans Escalas.

Pel que fa a les activitats esportives dirigides en una sala, l'ocupació màxima s'estableix en 15 persones per a les de baixa intensitat i en 10 a les classes d'alta intensitat, però sempre en funció de les dimensions dels espais. També s'augmenta fins a 15 participants l'activitat de Nordic Walking Saludable. D'altra banda, a partir d'avui també s'obriran les grades de la piscina de Son Moix amb una ocupació màxima del 25 per cent de la cabuda, que suposen 66 persones.

stats