Futbol

Gerard Piqué i Neymar, junts altre cop per a un nou "Se queda"

El president de la Kings League anuncia que el brasiler tindrà un equip de futbol al mundial de futbol 7

2 min
Gerard Piqué i Neymar el 2024

BarcelonaJoan Laporta ha tornat al Barça, Xavi ha tornat al Barça i Gerard Piqué ha tornat al "Se queda" que va revolucionar les xarxes ara fa set anys. Aquest dijous a la nit l'exblaugrana va penjar un vídeo a Instagram rememorant la fotografia que va penjar amb Neymar el 2017. Des de llavors ha plogut molt. El que llavors havia de significar la continuïtat del brasiler al club, i que pocs dies després va acabar en un comiat, ara és un record de dos companys de vestidor que mantenen la bona sintonia dels anys coincidint al terreny de joc.

La realitat que va unir els dos futbolistes queda lluny de l'actual. A hores d'ara cap dels dos jugadors és al Barça i ni l'un ni l'altre segueixen amb la seva parella de llavors i mare dels seus fills. Així i tot, hi ha coses que no canvien. De publicacions memorables de Gerard Piqué n'hi ha unes quantes, però en termes futbolístics n'hi va haver una que molts culers segur que recorden pel desengany que van endur-se. Va ser el 23 de juliol del 2017, amb el mercat d'estiu obert i en plena ebullició, que el central blaugrana va publicar una fotografia amb el davanter amb el peu de foto "Se queda". A molts aficionats aquella publicació els va fer respirar més tranquils, ja que van interpretar-la com la confirmació de la fidelitat del brasiler al club blaugrana.

Però res més lluny de la realitat. Dues setmanes més tard el club anunciava la marxa de Neymar. Ara, però, amb una premsa més laxa amb els moviments públics de tots dos jugadors, el president del Club de Futbol Andorra i el jugador de l'Al-Hilal de l'Aràbia Saudita, s'han retrobat per recordar el seu pas pel club blaugrana. Ahir al voltant de les onze de la nit Piqué va penjar al seu perfil d'Instagram un vídeo amb Neymar pronunciant la famosa frase que va escriure el 2017: "Ara sí, es queda". L'excentral, que al principi era l'únic que apareixia al vídeo, movia el mòbil i enfocava el futbolista que tenia el costat. Li passava el braç pel coll com a la famosa imatge i tots dos esclataven a riure. D'aquesta manera el president de la Kings League anunciava que Neymar tindrà un equip al Mundial de la lliga de futbol 7, que es disputarà a Mèxic entre el 26 de maig i el 9 de juny.

La publicació, que gairebé ja ha rebut 250.000 likes, també ha estat republicada pel compte genèric de la lliga creada per l'exblaugrana, Kings League, i també pels comptes que deriven d'aquest perfil, com Kings League Brasil, Kings World i Kings League Americas.

stats