Societat 01/10/2020

El GEAS recupera de la mar una caixa forta que varen robar a Felanitx

La Guàrdia Civil ha informat que una parella que bussejava per la zona la va localitzar el passat 21 de setembre

Ara Balears
1 min
Imatge del moment de la recuperació de la caixa forta.

PalmaEl Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil ha recuperat del fons de la mar una caixa forta que varen robar d'un habitatge de Felanitx. Segons un comunicat de la Guàrdia Civil, l'han trobada enfront dels penya-segats de Punt des Jonc, prop de Cala Marçal.

La Guàrdia Civil ha informat que una parella que bussejava per la zona va localitzar la caixa el passat 21 de setembre i va avisar l ecos policial. L'endemà els bussejadors de la Guàrdia Civil varen anar a la zona per fer-ne un reconeixement subaquàtic i varen localitzar la caixa a 15 metres de profunditat.

Quan la varen treure de l'aigua varen comprovar que feia poc temps era a la mar i que no estava forçada. Tot seguit ho varen comunicar a la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Manacor, que va determinar que les dades de la caixa coincidien amb una que havien robat el 18 de setembre a un habitatge de Cala Marçal.

El propietari de la caixa va poder recuperar 1.000 euros, la documentació que hi havia dins i altres efectes que va reconèixer com a seus.

stats