Laboral
Societat 19/07/2023

Gairebé la meitat dels nous agents de Policia Nacional en pràctiques són dones

Palma, Eivissa, Ciutadella, Maó i Manacor són les destinacions on un centenar de treballadors del cos policial desenvoluparan el període de formació

ARA Balears
1 min
Un centenar d'agents s'han incorporat a la Prefectura Superior de Balears en període de pràctiques de l'Escala Bàsica de Policia Nacional.

PalmaUn centenar d'agents de policia format per 57 homes i 43 dones s'han incorporat a la Prefectura Superior de Balears en període de pràctiques de l'Escala Bàsica de Policia Nacional. Els agents pertanyen a la 38a promoció i s'incorporen a la Prefectura Superior, on estaran 11 mesos complint amb les exigències de l'Escola Nacional de Policia i així adquirir les competències necessàries per jurar el seu càrrec després d'aquest període de formació.

Per destinacions, 56 agents en pràctiques –24 dones i 32 homes– desenvoluparan la seva tasca a Palma. A Eivissa seran 18 agents –6 dones i 12 homes–; a Maó, 5 dones i 3 homes; a Ciutadella, 5 dones i 3 homes, i a Manacor hi haurà destinats 10 agents –3 dones i 7 homes.

Els agents han estat rebuts pel cap superior, José Luis Santafé; el cap regional d'Operacions, Fernando Reboyras, i el comissari provincial, Juan Márquez. El cap superior ha animat els agents a "aprendre i ajudar en la seva comesa, a servir els ciutadans i exercir les seves funcions amb esperit de vocació i servei a la societat".

A Manacor han estat rebuts pels inspectors en cap Gustavo Cerveró i Juan Tomás Macías. A Eivissa, pel director insular i el Comissari Manuel Hernández. A Ciutadella, per l'inspector en cap, cap de la Comissaria, Plácido Martínez, i l'inspector Pau Marí. A Maó, per la directora insular, la inspectora en cap, cap de la Comissaria, Diana Olmo i l'inspector Hugo Rodríguez.

stats