Abús sexual a menors
Societat 26/04/2023

La Fundació Natzaret diu que no ha trobat indicis dels casos d'abusos a menors denunciats

Els fets han estat declarats per Antoni Estela, que assegura que durant la dècada dels 80 tant ell com una quinzena de nins varen ser víctimes d'abusos sexuals per part d'un monitor

ARA Balears
1 min
Uns dels centre de la Fundación Nazaret a Palma

PalmaLa Fundació Natzaret ha emès un comunicat en què assenyalat que els fets denunciats per Antoni Estela els resulten "enormement dolorosos" i que "no s'ha trobat cap indici ni referència dels fets esmentats als arxius de la Fundació, ni en relació amb Estela ni amb cap altre menor". "Malgrat això, i com no podia ser d'una altra manera, hem mostrat la nostra solidaritat amb el seu patiment", han indicat.

Així, sobre els fets que han estat publicats al Diario de Mallorca, la Fundació ha informat que, a petició d'Estela, es varen reunir amb ell fa aproximadament tres mesos i que va ser en aquell moment en què varen tenir constància per primera vegada dels fets denunciats i que Estela no els havia explicat mai abans.

La Fundació també ha apuntat que es troba a l'espera de la investigació que es pugui obrir com a conseqüència de la denúncia presentada i que prestarà la col·laboració que en aquest cas se li requereixi.

Han conclòs el comunicat reiterant "de manera contundent" el seu rebuig cap a qualsevol acte que suposi un abús contra els menors, així com "la més ferma defensa dels drets d'aquells a qui han de guardar".

stats